Sunumları Güzelleştirecek Çay Fincanı Modelleri

sunumlari-guzellestirecek-cay-fincani-modelleri

Birbirinden çık çay fincanı modelleri ile çay saatlerinize şıklık katmaya ne dersiniz? Eğer şık bir fincan takımı almak istiyorsanız ve nasıl bir seçim yapacağınız konusunda kararsız sizin için seçtiğimiz modellerden ilham alabilirsiniz.

egzotik-dunya-caylarini-kesfet

Çay saatleri için hazırladığımız çayın lezzeti kadar o çayın nasıl sunulduğu ve ikram edildiği de önemlidir. Bu sebeple çayın yanına birbirinden lezzetli ikramlıklar hazırlar ve çayı en şık fincan takımımızla sunarız.

Mithra Coffee & Tea Co.’nun şık fincanları da çay ve kahve keyiflerinize şıklık katacak. Bu fincan modelleri hesaplı olmalarının yanı sıra görünümleriyle arzu ettiğiniz şıklığı yakalamanıza imkan tanıyacak. Mithra Coffee & Tea Co.’nun birbirinden şık fincan modellerini ev & yaşam sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Sizler için diğer markalar arasından da çay fincanı modelleri seçtik. Bu modellerden ilham alarak hem kendiniz hem de misafirleriniz için en şık çay sunumunu hazırlayabilirsiniz.

Çay Fincanı Takımı Modelleri

cay-fincani-takimi-modelleri

Sizin için farklı markalar arasından seçtiğimiz üç çay fincanı takımı modelinden ilham alarak kendiniz ya da sevdiklerinize armağan etmek için harika bir set seçebilirsiniz. Bu çay setleri ile çay sunumlarına şıklık ve hareket katabilirsiniz.

İşte, sizler için seçtiğimiz birbirinden şık takımlar!

Jumbo Halo 2’li Çay Fincanı Takımı

Jumbo markasının Halo 2’li çay takımı oldukça şık detaylara sahip. Porselenden üretilen bu şık çay seti beyaz ve goldun eşsiz ahengiyle tasarlanmış. Fincanın ağız kısmı, yarı daire şeklindeki kulpu ve altlıklarının kenarında altın rengi ince bir çizgi mevcut. Bu detaylar fincanın sadeliğine hareket katmakla birlikte gözü de yormuyor.

Misafirlerinize içeceğiniz beş çayı sunumuna en güzel şekilde eşlik edecek bu takımın şıklığı misafirlerinizin gözünden kaçmayacak. Bu fincan setinin boyutları ise şu şekilde;

  • Boy 30 cm,
  • En 18 cm,
  • Yükseklik 11 cm.

Kütahya Porselen Free Time Çay Takımı

Kütahya Porselen’in kübizm akımının etkilenerek tasarladığı Free Time çay takımı adeta ünlü ressamların tablolarını anımsatıyor. Bu çay setine baktığınız zaman adeta kendinizi ünlü ressam Picasso’nun tabloları ardında geziniyormuş gibi hissedeceksiniz. Çünkü bu fincanların üzerinde desenleri çay fincanlarının üzerine taşıyor. Her bir fincanın üzerinde farklı desenlerin yer aldığı bu set sanatsever dostlarınızı büyüleyecek.

Kütahya Porselen’in Free Time çay seti 12 parçadan oluşmaktadır. Setin içerisinde 6 adet çay fincanı ve 6 adet çay fincanı tabağı yer almaktadır. Ayrıca porselen sektöründe çok önemli bir adım olan sır içi dekor uygulamasıyla desenler artık çok daha uzun süre canlılığını koruyor. Bulaşık makinesinde de uzun yıllar herhangi bir solma olmadan yıkayabilirsiniz.

Mudo Concept Handicraft Çay Fincanı Seti 6’Iı

Mudo Concept’in Handicraft çay seti tasarlanırken geleneksel el sanatlarımızdan biri olan kanaviçeden ilham alınarak tasarlanmış. Çay fincanının kenarında kanaviçe işlemesi şeklinde ince bir şerit yer alırken çay tabaklarınının her birinde kanaviçe işlemesi desenleri yer alıyor.

Mudo Concept’in Handicraft çay seti %100 seramik malzemeden üretilmiştir. Ayrıca bulaşık makinesinde ve mikrodalgada rahatlıkla kullanılabilir. Ürünün boyutları ise şu şekilde;

  • Boy 9,20 cm,
  • En 9,20 cm,
  • Yükseklik 6,20 cm.

Çay Fincanı Tekli Modeller

cay-fincani-tekli-modeller

Görsellik sosyal medyanın hayatımızda geniş bir yer kaplamaya başlamasıyla daha da önem kazandı. En güzel takımların ve setlerin yalnızca en özel misafirler geldiğinde kullanılması devri kapandı. Artık kendimiz için de en özelini seçme ve en özelini hazırlama devri başladı. Bunun sonucunda da pek çok marka tek kişilik özel tasarım ürünler üretmeye başladı.

Hazırladığımız en lezzetli çaya en sevdiğimiz fincanın eşlik etmesiyle kendimize keyif dolu bir çay saati hazırlayabiliriz. Hatta fotoğraf çekme konusunda profesyonel olmasak dahi bu özel sunumu kendi sosyal medya hesabımızda paylaşabiliriz.

İşte, çay keyfinize renk katacak ve sosyal medya hesabınıza hareket katacak birbirinden şık tekli fincan modelleri!

Kütahya Porselen Itır Çay Takımı

Kütahya Porselen Itır çay takımı modelinde ise fütürizm akımından etkilenmiştir. Özellikle mimarlık ve tasarımda etkisini gösteren bu akımı gelecekçilik olarak da ifade edebiliriz. Karaca Porselen de bu akımın etkisiyle çağın ötesinde bir tasarımı fincanlarına yansıtmıştır. Itır çay takımı farklı desenlere sahiptir. Bu desenler içerisinden dilediğinizi seçerek çay saatinize hareket getirebilirsiniz.

Tube Çay Fincan – Tabaklı, Fildişi Rengi

Tekli çay fincanları arasında gezinirken Tube çay fincan seti dikkatimizi çekti. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu fincan Esma Dereboy adlı bir tasarımcıya aittir. Tamamen el yapımı olan bu ürün porselenden yapılmıştır.

Hem fincanı hem de tabağı ile oldukça şık görünen bu fincan üç farklı boyutta satışa sunulmuştur. Fincanın iç yüzeyi parlak, dış yüzeyi ise mattır. Ayrıca ürün bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Mudo Concept Marsilya Çay Fincanı

Mudo Concept’in Marsilya çay fincanı günlük çay keyiflerinizde kullanabileceğiniz oldukça şık ve hesaplı bir fincan. Fincan düz beyaz ve kenarlarında bakır tonlarında ince çizgiler yer alırken asıl hareketliliğin fincan tabağında olduğunu görürüz. Fincanın tabağındaki mavi desenler sade fincana hareketlilik katıyor. %100 porselenden üretilen bu fincan ile isterseniz bir takım da oluşturabilirsiniz.

0 Shares:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You May Also Like